Av. Emrullah ÖZSOY

eoHukuk büromuzun kurucu ortaklarından Av. Emrullah Özsoy, 1985 yılında Ordu Fatsa'da doğmuş, ilköğrenimini Dumlupınar İlkokulu, orta öğrenimini Fatsa Lisesi’nde tamamladıktan sonra hukuk öğrenimi için İstanbul'a gitmiştir. 2007 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ndeki lisans öğrenimini tamamlamış, ardından 2008 yılında Şişli’de mukim Akman Hukuk Bürosu’nda Avukatlık stajını tamamlayarak, yine Akman Hukuk Bürosu bünyesinde meslek hayatına başlamıştır. 

Askerlik görevini İzmir’de M.S.B. Tedarik Bölge Başkanlığı bünyesinde Hukuk Uzman Subay olarak tamamladıktan sonra 2010 yılında Akman Hukuk Bürosu’nun Balcıoğlu Selçuk Avukatlık Bürosu ile birleşmesi sonrasında, Balcıoğlu Selçuk Akman Avukatlık Bürosunda avukat olarak kariyerini sürdürmüştür. Ofis bünyesinde öncelikli olarak İpragaz A.Ş. ve Bizimgaz Tic. ve San. A.Ş.’de Hukuk müşavirliği görevini üstlenmiş, 2011 yılında bu görevinden ayrılıp Fatsa’ya dönerek Av. Serdar Serdaroğlu ile birlikte Serdaroğlu & Özsoy Hukuk Bürosu'nu kurmuştur.

2013 yılı Ocak ayından itibaren “Aktüerya Hesap Uzmanı” ve “İş ve Sosyal Güvenlik Uzmanı” olarak Ordu Adalet Komisyonu bünyesinde bilirkişilik yapan Av. Emrullah Özsoy, talep doğrultusunda özel bilirkişi raporu da tanzim edebilmektedir.

Bunun yanı sıra Av. Emrullah Özsoy, Enerji Hukuku ve Kamu İhale Hukuku konularında uzmandır.

logo2"Bu web sitesinde yer alan bilgiler avukat - müvekkil ilişkisi oluşturulmasına yönelik bir davet değildir ve böyle bir davet olarak dikkate alınmamalıdır. Hizmetlerimizin kapsamı ve çalışma şartlarımız hakkında bilgi almayı istemeniz halinde, iletişim bölümünde bilgileri verilen avukatlarımız ile irtibata geçebilirsiniz. Saygılarımızla..."

SERDAROĞLU & ÖZSOY HUKUK BÜROSU